Prodejná láska a májové zastavení

  Sníte o noci plné vášně v náručí profesionálů?  
Co se může dít na 1.máje nakreslil F.Kratochvíl,
a co je prodejná láska a její kolizní situace mohou
být už dalším tématem úvah. Poznatky jsou asi
takové:
Prodejná láska
Nevím jak ženy, ale každý chlap by si určitě i rád zaskočil za nějakou to "zkušenou" děvou a prožil vášnivou noc. Ale není až tak dobrý nápad.

Sníte o noci plné vášně v náručí profesionálů, kteří vám splní všechny vaše sexuální sny a touhy?
Představujete si zážitky, které budou tak krásné a dokonalé, že vám utkví v paměti natrvalo a nic je už nepřekoná? Pozor! Všechno může být úplně jinak!

Výzkum veřejného mínění v sousedním Německu ukázal, že většina mužů i žen, kteří zažili sex s profesionály, poznala i jeho slabší stránky. Touha poznat nepoznané dokáže člověka do náručí žen i mužů prodávajících lásku dohnat poměrně snadno, ale nikde se už nepíše o tom, co se děje pak.

37 % respondentů uvedlo, že se nemohli zbavit dojmu, že "tam" nepatří a oddělit tělesné prožitky od těch ostatních nedokázali. U dalších 50% z nich to dokonce vedlo až k sexuálnímu selhání.

Podle sexuologů takové riziko hrozí především u těch, kteří jinak žijí v pevném partnerském svazku, ale bez rizika nejsou ani ostatní. Splnění životního snu se tak může lehce změnit v noční můru.

Jak se slavil svátek práce v zemích reálného socialismu?
Veřejné domy jako na obrázku nebyly veřejné, slýchali jsme o Perlové ulici a Alhambře jako
studenti...
Svátek práce v zemích reálného socialismu:

V socialistických zemích patřil tento svátek mezi nejdůležitější, organizovaly se masové prvomájové průvody, které procházely městem, často před tribunou s místními představiteli moci. Účast na oslavách prvního máje byla obvykle nepsaně povinná a nadřízení a učitelé měli nařízeno kontrolovat účast svých podřízených a žáků. V průvodu byly zastoupeny podniky, školy i různé zájmové organizace (např. organizace Svazarmu či Červený kříž). Kromě pěších účastníků městem projížděly i alegorické vozy. Neodmyslitelnou součástí průvodů byly nejrůznější transparenty a mávátka.

V historickém smyslu, jsou "pravé" oslavy máje jako svátku, jara, lásky či plodnosti nejen stovky, ale tisíce let staré.

Svátky jara a plodnosti slavily všechny pohanské společnosti. Ve středověku se rytíři sjížděli k turnajům vždycky začátkem května, na letnice a o masopustu. Největší přehlídka zbraní a rekrutů byla už v roce 755 v tehdejším Franckém království přeložena králem Pippinem (otcem Karla Velikého) z března na 1.května.

V literatuře minesingrů se už ve 13. století vypráví o Libesmaien zelených ozdobených větvičkách jako důkazu lásky. Také zásnuby, při kterých se dívka předávala mládenci jaksi za zkušenou do opatrování na rok, kdy pak následovala svatba, se konávaly v květnu.

Popisovány jsou, a mnohde se uchovaly až do dnes, slavnosti s výběrem královen a králů, "nejvonačejšího hocha", kteří pak vyjeli koňmo do máje. Májové průvody a tance jsou známé v Itálii, Německu i ve Švédsku… Právě už od časů Franckého království se konaly v květnu vždycky odvody (zase si můžete připomenout odvody v Babičce a jiných české literatuře). Odvedení rekruti prováděli různé žertíky o hlučné oslavy v předvečer prvního máje (Freinachte).

Stavění májů pod okny dívek s nimi bylo spojené.

 Byl to projev lásky a pocty k dívce. Stejně jako jedna velká májka pro celou obec, obojí jsou tradicí nejen u nás. Doklad v literatuře o takovém stavění máje, kdy za něj dostal ruku své nevěsty je z roku 1422. Obecní májka stála obvykle na návsi nebo před hospodou a musela se hlídat, aby ji sousedští neskáceli, aby vydržela až do konce měsíce, kdy se slavilo kácení vlastní. Spojené s hrami a předváděním síly a umu mládenců.

Na YouTube kdosi nabízí za l 800 Kč výprodej i lásky ve vzpomínkách:
KVALITNÍ MATERIÁL: moře,hory,rodina,láska,zklamání.. prodám 1 hodinu vzpomínek za 1800 kč (cena dohodou)
celé video je zde  Láska - Teen video je tady  A tohle je moc pěkný...Nejhezčí citáty , zkuste, stojí to za to ZDE

Oblíbené příspěvky

VYBERTE SI Z NABÍDKY MENU: (štítky)

*Úvod do blogu Ninive A M E R I K A ABBA Afrodíté Akční příběh - zabijačka a to okolo :: aktivity radosti a milování života Aljaška Alpy Dachstein Amanda Zelina Anne Sophie Mutter Ashley Tisdale Baby - Blackbird Beruška Bylinky Cambridge Caracas Cestování po Chile Patagonie Čápi Čas lásek čápů Čas lásek jelenů Česká písnička Divoká Příroda Jižní Afriky Dlouhozobka svízelová Dřípatka Empatie Enigma Euro Fejeton flame pod články na webu Flora Fotografie z cest Fotografie z Venezuely Dovolená Fotografujte Google Street View Hádanka - Kdo je chytřejší? Muži nebo ženy Helikoptérové matky Historie Hnízdění Hodně jíme a rosteme jako z vody Dvojčata 1 rok Holub hřivnáč Hory Humor a vtipy Husa Husy Christina Aquilera I T A L I E Instinkty a pudy IRÁN IRSKO Iva Kubelková Jak se staví sen Jak se volí presidenti v Česku recenze Jan Saudek Jana Doležalová Jaro jaro přijde brzy a léto rychle za ním Ježíš Kristus John Denver Johnny Cash Kalifornie Kámen a bolest Káně Karel Hynek Mácha Karel Kryl Karel Schwarzenberg Kelly Family Kočky a my Komentáře Konipas bílý Korsika Kos Krásné ženy se svlékají Krásy Severní Ameriky Kritické myšlení Krmení mladých Krmítko Kruger National Park Křivoklát Kvalita života Kylie Minogue Labutě péče o mladé Lama Láska Lenost Léto Londýn Lorem ipsum celé vysvětlení pro hledající Bloggery Lyžování Mám dobrou náladu ale srdce je smutné Marie Rottrová Mateřství a péče o potomstvo Medicina Mexico a staré aztécké indiánské tance MEXIKO Milování světu vládne Moře Motivace Motivační základní emoce Namlouvání Námluvy Naše zahrady NĚMECKO Nemoci O demokracii Obě dvě i ve vaně Páření Čmelák královna Pikantní historky Pivní etický kodex Podzim Pohyb Prevence první máj Překladač Příběhy chlapů od silných motocyklů a krásných žen Příběhy plné slz a zklamání TEEN problémy Příběhy ze života Příroda Ptáci Pychosomatická medicína Radost a uspokojení Radůza ŘECKO S Google do světa internetu S Motorolou RAZR V3 Sabrina Boys Santorini Sen o vlčím máku Severní Amerika Kanada USA Schwabisch Hall Slavík obecný Slípka zelenonohá Slovensko Slovinsko Slunéčko sedmitečné Smích Smokie South Africa Spánek Správně vidíme jen srdcem Srdce Stehlík Svobodné rozhodnutí SYRIE a JORDÁNSKO Šoupálek dlouhoprstý Špaček Šťastný Nový Den TEEN - NEPRIJIMAM KONVENCNI STYL v OBLEKANI Ťuhýk obecný United Kingdom Vancouver Vánoce Vánoční včelky a jejich domečky Velký pátek Venezuela Original Photo Verše Veverka Videa Hudba Hity Vlaštovky Vodopády Vodouš šedý Vysoká Vzpoura deprivantů komplexní sdělení problému Windows a Apple Yosemite for a Father's Day Zahrada Zahrady Zdraví Život tropí hlouposti Historky Veselé Příhody Vtipy

Vybraný příspěvek

Stehlík a krmení mladých. To je nadělení....

Můžete je spočítat? Stehlík krmí...