Půvabný překladač Translator Google a video na stránkách YouTube


Vybráno z komentářů YouTube to battle Hulu bavte se dobře s překladem Google a zopakujte si angličtinu. 

Prosím, nemějte otevřít ústa, pokud nevíte, co to sakra jste mluvil.

Please, don't open your mouth unless you know what the hell you're talking about.

*smashes chooser with a chair* Please dear god - do you know anything about YouTube?

*Rozbíjí chooser s židlí * Prosím, Bože - víte něco o YouTube?

  * vy uvědomíte, že po tom, zřízený na 10 minut limit, že těm uživatelům, kteří byli členy před 10 minut limit zachována jejich schopnost nahrát větší soubory - si uvědomíte, že? 

Prosím, nemějte otevřít ústa, pokud nevíte, co to sakra jste mluvil. 

Holy ****, no need to rage so much man. Considering you didn't exactly make it clear you knew this in the first place yourself, don't go biting someone's head off when he goes to correct you.
Svatý ****, není potřeba tolik zlosti člověka. Vzhledem k vám nebylo přesně jasné, věděl to v první řadě sami, nechoďte kousání něčí hlavu, když šel opravit ty.

V komentáři byl buď se zdravotním postižením na tento článek nebo nejste přihlášen Klikněte zde pro přihlášení nebo zaregistrujte, jeho zdarma! 
Poznámka: Anonymní komentoval se zdravotním postižením s cílem udržet kvalitu odpovědí na vysoké úrovni.

Nádhera a za odměnu se podívejte na Hulu  - celá diskuze vznikla kvůli You Tube a Hulu Téma filmová videa Hulu si musíte registrovat - zde nabídka:

Sorry , currently our video library can only be streamed from within the United States 

Hulu is committed to making its content available worldwide. To do so, we must work through a number of legal and business issues, including obtaining international streaming rights. Know that we are working to make this happen and will continue to do so. Given the international background of the Hulu team, we have both a professional and personal interest in bringing Hulu to a global audience.

If you'd like, please leave us your email address and the region in which you live, and we will email you when our videos are available in your area.

Na Hulu si Film v Česku nepřehrajete nabídka je zajímavá: zkuste sami z odkazu, třeba se po registraci podaří - Flatliners Fighter Pilot: Operation Red Flag Basic Instinct Lawrence of Arabia The Fifth Element The Professional American Virgin Liar, Liar to jsou oblíbené. Já to dnes vzdám, ale vrátím se později.
K přehrávání je potřeba Adobe Flash Player 10!

Zdroj: Hulu www.neowin.net

Oblíbené příspěvky

VYBERTE SI Z NABÍDKY MENU: (štítky)

*Úvod do blogu Ninive A M E R I K A ABBA Afrodíté Akční příběh - zabijačka a to okolo :: aktivity radosti a milování života Aljaška Alpy Dachstein Amanda Zelina Anne Sophie Mutter Ashley Tisdale Baby - Blackbird Beruška Bylinky Cambridge Caracas Cestování po Chile Patagonie Čápi Čas lásek čápů Čas lásek jelenů Česká písnička Divoká Příroda Jižní Afriky Dlouhozobka svízelová Dřípatka Empatie Enigma Euro Fejeton flame pod články na webu Flora Fotografie z cest Fotografie z Venezuely Dovolená Fotografujte Google Street View Hádanka - Kdo je chytřejší? Muži nebo ženy Helikoptérové matky Historie Hnízdění Hodně jíme a rosteme jako z vody Dvojčata 1 rok Holub hřivnáč Hory Humor a vtipy Husa Husy Christina Aquilera I T A L I E Instinkty a pudy IRÁN IRSKO Iva Kubelková Jak se staví sen Jak se volí presidenti v Česku recenze Jan Saudek Jana Doležalová Jaro jaro přijde brzy a léto rychle za ním Ježíš Kristus John Denver Johnny Cash Kalifornie Kámen a bolest Káně Karel Hynek Mácha Karel Kryl Karel Schwarzenberg Kelly Family Kočky a my Komentáře Konipas bílý Korsika Kos Krásné ženy se svlékají Krásy Severní Ameriky Kritické myšlení Krmení mladých Krmítko Kruger National Park Křivoklát Kvalita života Kylie Minogue Labutě péče o mladé Lama Láska Lenost Léto Londýn Lorem ipsum celé vysvětlení pro hledající Bloggery Lyžování Mám dobrou náladu ale srdce je smutné Marie Rottrová Mateřství a péče o potomstvo Medicina Mexico a staré aztécké indiánské tance MEXIKO Milování světu vládne Moře Motivace Motivační základní emoce Namlouvání Námluvy Naše zahrady NĚMECKO Nemoci O demokracii Obě dvě i ve vaně Páření Čmelák královna Pikantní historky Pivní etický kodex Podzim Pohyb Prevence první máj Překladač Příběhy chlapů od silných motocyklů a krásných žen Příběhy plné slz a zklamání TEEN problémy Příběhy ze života Příroda Ptáci Pychosomatická medicína Radost a uspokojení Radůza ŘECKO S Google do světa internetu S Motorolou RAZR V3 Sabrina Boys Santorini Sen o vlčím máku Severní Amerika Kanada USA Schwabisch Hall Slavík obecný Slípka zelenonohá Slovensko Slovinsko Slunéčko sedmitečné Smích Smokie South Africa Spánek Správně vidíme jen srdcem Srdce Stehlík Svobodné rozhodnutí SYRIE a JORDÁNSKO Šoupálek dlouhoprstý Špaček Šťastný Nový Den TEEN - NEPRIJIMAM KONVENCNI STYL v OBLEKANI Ťuhýk obecný United Kingdom Vancouver Vánoce Vánoční včelky a jejich domečky Velký pátek Venezuela Original Photo Verše Veverka Videa Hudba Hity Vlaštovky Vodopády Vodouš šedý Vysoká Vzpoura deprivantů komplexní sdělení problému Windows a Apple Yosemite for a Father's Day Zahrada Zahrady Zdraví Život tropí hlouposti Historky Veselé Příhody Vtipy

Vybraný příspěvek

Stehlík a krmení mladých. To je nadělení....

Můžete je spočítat? Stehlík krmí...