BFU Flamewar diskuse na webu články LAMER

Jordánsko - Petra skalní město
Klišé jako je tzv. flamewar jistě z internetového BFU slovníku brzo vymizí, naopak každá i sebeostřejší diskuse je přínosná a zdravá, výměna názorů umožní dostat se na jádro věci, poučit se ,zjistit nápady ,názory ,zkušenosti, které mnohdy na suchých technoidních forech chybí a tam jsou volně presentovány v dost živé debatě a každý se snaží podat je, jak nejlépe umí.

Forum je totiž velmi široké a přístupné každému.
V předvolebních diskusích a přímých konfrontujích setkáních se volí i američtí presidenti.
Ve forech pod články potkáte velmi často kvalifikované lidi se zkušenostmi, znalé věci s vyhraněnými názory, tak se učte od nich, z jejich chyb, z jejich zkušeností.

Co vše na internetu neznalci, lameři a běžný franta uživatel vyplodí a je publikováno
zjistíte tady.
Ale berte to s nadhledem, i kdejaký přepracovaný guru internetu zplodí pěkné kraviny.
Jen internetové a technické vzdělání a mladé mozkové buňky nestačí, tam kde vzdělání zejména vysokoškolské chybí. Málo platné, samoznalci, lameři i namyšlení guru se super Apple MacIntosh s velkými parametry a to i penisu robí pěkné kraviny.
Víme jak na to.
Chybami se člověk učí. Ale ne každý, někdo zůstane tak jak je. Prostě zastydne. A zachlazená puberta na internetu ještě není diagnoza. Léčba není. V klasifikaci mediciny pro posudkovou činnost na důchod také není.
Co dělat, vydržet, trpělivost, internetoví work web holici upadnou sami. Občas jim pomozte. Třeba oslovením: Jsi na koni? Tak slez a delete.
Nebo pomůže přísloví, např. mnoho psů, zajícova smrt.
A jiné: Kdo chce kam, pomozme mu tam. Však on se unaví, vyčerpá ten Webworkoholik. Nové slovo, ale daleko pro něj nepůjdeme, stačí projet pár stránek netu.
Tady plodí mnoho těchto jedinců, zaplácávajících internet. To je balastu a moudrost nikde.

Internetoví Lameři z JZD svého času: Hlášky z JZD:
Lamer pult
"Občan, který ukradl v drůbežárně vejce, bude za ně popotahován až před MNV."
"Exekuce nemohla býti provedena. Poplatnice má jen dvě kozy a na ty si nedá sáhnout."
"Soudruzi, co je s mojí žadostí. Je 18.týho a já jsem to ještě nedostala."
"Kdo má ještě zájem o nové brambory, ať se dostaví na pole, kde mu bude nakopáno přímo do pytle."

 
Vzdělání, titul:
Pepa: Když si to tak rozmýšlím, přátelé, něco na tom je. Já kupříkladu jsem graduovaný.
Žílová: Ježíši, hochu, kdo ti to udělal?
Pepa: Chci říci, že mám akademický titul.
Žílová: Tak z toho si nic nedělej.

Gratuluju....
Titul je dobré používat ve styku s úřady a s doktory. Jinak tě považují implicitně za blbečka, k titulovaným se naopak chovají jako k sobě rovným. Vzdělání je poznat nejen podle občanky a dokladů, i podle chování, výrazu obličeje, nadhledu na svět, toleranci, moudrosti a poznání jak toho víme vlastně málo, čím více vědomostí máme, tím více tvrdíme, vím, že nic nevím a vracíme se k pokoře...zní to blbě ale pochopí se to až někdy později s věkem. Doktoři respektují vzdělance a ví, že s nimi je práce mnohem snadnější a spolupracují při léčení..kromě těch výjimek, jako všude.

Ale připrav se na to, že takoví traktoristi, pomocní dělníci a blbci si ,jak budou mít příležitost, tak ti vzdělání, tak zvaně dají sežrat, tak moje rada...nepusť si je k tělu!

Ptá se syn Billa Gatese: „Tati, chci vyzkoušet sex, co mám dělat?”

„No synu, vezmeš si z mé garáže to největší auto, oblečeš si nejlepší oblek, vezmeš dívku do nejdražší restaurace ve městě, po večeři si najmeš v parku kočár s koňmi a vezmeš jí na okruh okolo jezera, cestou koupíš největší kytici květin, jakou seženeš, a na konec objednáš v hotelu Plaza prezidentský apartmán a tam se ti dívka podvolí...”
„Ale tati! Kde jsou romantické procházky, letmé dotyky, čtení poezie za měsíčního svitu...?”
„Synku, to si vymysleli linuxáci, aby mohli souložit zadarmo...”

Oblíbené příspěvky

VYBERTE SI Z NABÍDKY MENU: (štítky)

*Úvod do blogu Ninive A M E R I K A ABBA Afrodíté Akční příběh - zabijačka a to okolo :: aktivity radosti a milování života Aljaška Alpy Dachstein Amanda Zelina Anne Sophie Mutter Ashley Tisdale Baby - Blackbird Beruška Bylinky Cambridge Caracas Cestování po Chile Patagonie Čápi Čas lásek čápů Čas lásek jelenů Česká písnička Divoká Příroda Jižní Afriky Dlouhozobka svízelová Dřípatka Empatie Enigma Euro Fejeton flame pod články na webu Flora Fotografie z cest Fotografie z Venezuely Dovolená Fotografujte Google Street View Hádanka - Kdo je chytřejší? Muži nebo ženy Helikoptérové matky Historie Hnízdění Hodně jíme a rosteme jako z vody Dvojčata 1 rok Holub hřivnáč Hory Humor a vtipy Husa Husy Christina Aquilera I T A L I E Instinkty a pudy IRÁN IRSKO Iva Kubelková Jak se staví sen Jak se volí presidenti v Česku recenze Jan Saudek Jana Doležalová Jaro jaro přijde brzy a léto rychle za ním Ježíš Kristus John Denver Johnny Cash Kalifornie Kámen a bolest Káně Karel Hynek Mácha Karel Kryl Karel Schwarzenberg Kelly Family Kočky a my Komentáře Konipas bílý Korsika Kos Krásné ženy se svlékají Krásy Severní Ameriky Kritické myšlení Krmení mladých Krmítko Kruger National Park Křivoklát Kvalita života Kylie Minogue Labutě péče o mladé Lama Láska Lenost Léto Londýn Lorem ipsum celé vysvětlení pro hledající Bloggery Lyžování Mám dobrou náladu ale srdce je smutné Marie Rottrová Mateřství a péče o potomstvo Medicina Mexico a staré aztécké indiánské tance MEXIKO Milování světu vládne Moře Motivace Motivační základní emoce Namlouvání Námluvy Naše zahrady NĚMECKO Nemoci O demokracii Obě dvě i ve vaně Páření Čmelák královna Pikantní historky Pivní etický kodex Podzim Pohyb Prevence první máj Překladač Příběhy chlapů od silných motocyklů a krásných žen Příběhy plné slz a zklamání TEEN problémy Příběhy ze života Příroda Ptáci Pychosomatická medicína Radost a uspokojení Radůza ŘECKO S Google do světa internetu S Motorolou RAZR V3 Sabrina Boys Santorini Sen o vlčím máku Severní Amerika Kanada USA Schwabisch Hall Slavík obecný Slípka zelenonohá Slovensko Slovinsko Slunéčko sedmitečné Smích Smokie South Africa Spánek Správně vidíme jen srdcem Srdce Stehlík Svobodné rozhodnutí SYRIE a JORDÁNSKO Šoupálek dlouhoprstý Špaček Šťastný Nový Den TEEN - NEPRIJIMAM KONVENCNI STYL v OBLEKANI Ťuhýk obecný United Kingdom Vancouver Vánoce Vánoční včelky a jejich domečky Velký pátek Venezuela Original Photo Verše Veverka Videa Hudba Hity Vlaštovky Vodopády Vodouš šedý Vysoká Vzpoura deprivantů komplexní sdělení problému Windows a Apple Yosemite for a Father's Day Zahrada Zahrady Zdraví Život tropí hlouposti Historky Veselé Příhody Vtipy

Vybraný příspěvek

Stehlík a krmení mladých. To je nadělení....

Můžete je spočítat? Stehlík krmí...