Příprava na májové políbení pod rozkvetlou třešní

Květ třešně
Příprava na májové políbení pod rozkvetlou třešní:
Spousta slečen byla dneska políbena pod rozkvetlou třešní nebo nějakým jiným stromem, ovšem mě se opět podařilo uniknout nevim, jak je to možný, ale mám asi nějakou speciální schopnost, která mi každý rok zajistí, aby jediná pusa, kterou 1. května dostanu, byla ta od mámy...letos byl kluk, od kterého bych ji chtěla v současné době nejvíc, na chatě, takže paráda...těžko říct, jak může holka zvítězit nad láskou k motorce, zvlášť, když se o dotyčného teprve snaží a ještě s ním netvoří pár. Asi to nebude nic lehkýho a teda upřímně, nejsem zrovna trpělivej člověk a hlavně, nejsem typ, co se vtírá, takže bych řekla, že svůj zájem můžu pomalu směřovat jinam, protože tady asi šanci nemám...ale tak popojedem...doufám, že vy jste byli úspěšnější a pusa byla sladká ,já si počkám na příští rok(web.libimseti.cz)
Quarkova Hurá líbací akce 2007 cituji:
Nemáte na prvního máje koho políbit?
Cítíte se sami a vadí vám to? No tak využijte skvělé šance. Prvního května to vypukne!
Jak na to?
Je to jednoduché, stačí někde urvat větvičku kvetoucí třešně (s citem), strčit do kapsy a vyrazit do města na čekanou. Jakmile uvidíte pěknou slečnu, hned za ní můžete přijít a s větvičkou nad hlavou ji lákat k polibku. Vždyť v tento den je to skoro povinnost!

Děvčata mají zpravidla smysl pro humor a určitě se zlákat nechají. (Nechtějí-li polibek přímo na rty, postačí i tvář) Hlavně se nenechte hned z kraje odbýt. Bojíte-li se, vezměte si s sebou kamaráda (na držení větvičky). No schválně, kolik dívek prvního května políbíte, s kolika se poté pustíte do rozhovoru a kolik z nich nakonec neodmítne pozvání na kafe?
Málokdo chce být sám a nepolíben.
Názory z internetu:
Asi jsem puntičkář ale jsem už takovej. Proč bych s sebou vlastně měl mít větvičku? Nám teda vždycky říkali že stromy nemáme lámat, ale chránit je. Nechce se mi věřit že ulomení něčeho je znamením lásky. Urvat větvičku s citem, to je zajímavé spojení. Také je zajímavé qarkovo spojení že to zvládl dvakrát ze čtyř polibků. To si neumím představit, nemá tam být dvakrát ze čtyř pokusů? Dost mile mě překvapil nápad s namalovaným obrázkem. To už je hodně originální a jde při takovém oslovení poznat že má smysl pro romantiku i pro humor. Ale ted si zas říkám – proč ten obrázek? To ty 2 holky nepolíbil pod stromem ale pod obrázkem? Kdyby mě nějaká holka chtěla políbit pod obrázkem, nevím co bych si myslel. Asi bych jí odpověděl že pod obrázkem a za chvíli pod rozkvetlým stromem.
Co blbnete s třešní?
Vždyť to má být bříza! Vždycky se říkalo, že holka, která není na 1. máje políbená pod břízou, do roka uschne.
Třešně s tím nemají nic společného, natož kvetoucí.

Holka, která nebude na prvního máje políbena, tak uschne. Ano to znám. Platí to ale i tak, že holka, která bude na prvního máje políbena mnou, tak uschne ještě spolehlivěji. Všichni to ví, a proto se mě všechny holky straní a nejen na prvního máje.

Zdroj: český internet
citováno z Quark.net foto Blogger.com

Oblíbené příspěvky

VYBERTE SI Z NABÍDKY MENU: (štítky)

*Úvod do blogu Ninive A M E R I K A ABBA Afrodíté Akční příběh - zabijačka a to okolo :: aktivity radosti a milování života Aljaška Alpy Dachstein Amanda Zelina Anne Sophie Mutter Ashley Tisdale Baby - Blackbird Beruška Bylinky Cambridge Caracas Cestování po Chile Patagonie Čápi Čas lásek čápů Čas lásek jelenů Česká písnička Divoká Příroda Jižní Afriky Dlouhozobka svízelová Dřípatka Empatie Enigma Euro Fejeton flame pod články na webu Flora Fotografie z cest Fotografie z Venezuely Dovolená Fotografujte Google Street View Hádanka - Kdo je chytřejší? Muži nebo ženy Helikoptérové matky Historie Hnízdění Hodně jíme a rosteme jako z vody Dvojčata 1 rok Holub hřivnáč Hory Humor a vtipy Husa Husy Christina Aquilera I T A L I E Instinkty a pudy IRÁN IRSKO Iva Kubelková Jak se staví sen Jak se volí presidenti v Česku recenze Jan Saudek Jana Doležalová Jaro jaro přijde brzy a léto rychle za ním Ježíš Kristus John Denver Johnny Cash Kalifornie Kámen a bolest Káně Karel Hynek Mácha Karel Kryl Karel Schwarzenberg Kelly Family Kočky a my Komentáře Konipas bílý Korsika Kos Krásné ženy se svlékají Krásy Severní Ameriky Kritické myšlení Krmení mladých Krmítko Kruger National Park Křivoklát Kvalita života Kylie Minogue Labutě péče o mladé Lama Láska Lenost Léto Londýn Lorem ipsum celé vysvětlení pro hledající Bloggery Lyžování Mám dobrou náladu ale srdce je smutné Marie Rottrová Mateřství a péče o potomstvo Medicina Mexico a staré aztécké indiánské tance MEXIKO Milování světu vládne Moře Motivace Motivační základní emoce Namlouvání Námluvy Naše zahrady NĚMECKO Nemoci O demokracii Obě dvě i ve vaně Páření Čmelák královna Pikantní historky Pivní etický kodex Podzim Pohyb Prevence první máj Překladač Příběhy chlapů od silných motocyklů a krásných žen Příběhy plné slz a zklamání TEEN problémy Příběhy ze života Příroda Ptáci Pychosomatická medicína Radost a uspokojení Radůza ŘECKO S Google do světa internetu S Motorolou RAZR V3 Sabrina Boys Santorini Sen o vlčím máku Severní Amerika Kanada USA Schwabisch Hall Slavík obecný Slípka zelenonohá Slovensko Slovinsko Slunéčko sedmitečné Smích Smokie South Africa Spánek Správně vidíme jen srdcem Srdce Stehlík Svobodné rozhodnutí SYRIE a JORDÁNSKO Šoupálek dlouhoprstý Špaček Šťastný Nový Den TEEN - NEPRIJIMAM KONVENCNI STYL v OBLEKANI Ťuhýk obecný United Kingdom Vancouver Vánoce Vánoční včelky a jejich domečky Velký pátek Venezuela Original Photo Verše Veverka Videa Hudba Hity Vlaštovky Vodopády Vodouš šedý Vysoká Vzpoura deprivantů komplexní sdělení problému Windows a Apple Yosemite for a Father's Day Zahrada Zahrady Zdraví Život tropí hlouposti Historky Veselé Příhody Vtipy

Vybraný příspěvek

Stehlík a krmení mladých. To je nadělení....

Můžete je spočítat? Stehlík krmí...