The Life of Riley - Bloggeři z celého světa truchlí Life Begins at 80



K etice bloggera nebo tvůrce webových stránek patří vzpomínka na nejstarší bloggerku stránek The Life of Riley.
Australanka Olive Rileyová, která byla označována za nejstarší internetovou blogerku na světě, zemřela v sobotu ve věku 108 let. Ve svém posledním příspěvku na webu psala, jak si v pečovatelském domě zazpívala veselou písničku.
http://www.youtube.com/watch?v=IKa8tx-D_Do&feature=related

THE SEVENTY SECOND POST
Mike
It’s happened, friends. Ollie left us last Saturday morning (july 12th.) at around six am.

We’d seen her just the day before, Katya and I, and, as I worked on post 71 earlier today, I did not know she had already gone.

I don’t know the details yet, but I imagine it was a very peaceful passing. She’d been at peace when we saw her and I guess that sleep just kept going on till the final moment.

Even so Katya and I are stunned, not because her death was unexpected, but because she was such a large part of our lives.

It’s funny to say this, but doing the blog with her, doing all the typing, the photographs, the movies, has been a big part of my life this last year, something that many friends couldn’t quite understand.

“Why all this effort for an old lady? they’d ask, “Are you in a hurry to age yourself?” (Me being 70 this year)

Quite the contrary. Olive Riley’s been keeping me young.

Her example says; if a woman who left school in 1914, can embrace the internet in her 106th year, what is there you can’t do, friend?

http://www.allaboutolive.com.au/

Ona je pryč (překlad anglického textu Translator Google)
13. července 2008 | Uncategorized | 16 Komentáře

Sedmdesátý DRUHÝ POST
Mike
Je to stalo, přátelé. Ollie levé nám minulou sobotu ráno (12. července.) Okolo šesti hodin.

Rádi ji neviděl jen den předtím, Katya a já, a jak jsem pracoval po 71 dnes jsem nevěděl, ona už odešla.

Neznám podrobnosti, ale jsem si, že to byl velmi klidné zápočtu. Ona by byla v pokoji, když jsme ji viděl a myslím, že spát prostě průběžně děje až do okamžiku, kdy v konečném znění.

I tak Katya a já jsme překvapený, ne proto, že její smrt byla nečekaná, ale proto, že to byla taková velká část našich životů.

Z překladu Life Begins at 80
Olivový Riley, 107, Austrálie je "Star na internetu"
107-rok-stará pra-pra-babička žijící v ubytovně ve věku péče v Woy Woy, 50 mil (80 km) severně od Sydney, vyhrál instant slávy jako nejstarší na světě 68,9 milionu Internet bloggers. Ona je 12 let starší než Španělsko je Seńora Maria Amélia, předchozí titleholder.

"To by mohla být nová hvězda na internetu," Jean-François Berthet, kteří bydlí v Paříži, napsal ve svém blogu 365 dní. "Její jméno je olivy, ona je Australan a ona má blog, kde se pomocí Mike, ona nám na ní dobrodružství.
Psaní blogu pro ni bylo ohromné, říká její pravnuk Darren Stone. "Povídali si s ní lidi z daleka, třeba až z Ruska a Ameriky, chodili na její stránky pravidelně. Užívala si, že je známá. Udržovalo ji to duševně svěží."

Zpráva pro ostatní bloggery na aplikaci Blogger.com - World's Oldest Blogger psala i tady
http://worldsoldestblogger.blogspot.com/

Zdroj:allaboutolive.com.au
Překlad Translator Google

Oblíbené příspěvky

VYBERTE SI Z NABÍDKY MENU: (štítky)

*Úvod do blogu Ninive A M E R I K A ABBA Afrodíté Akční příběh - zabijačka a to okolo :: aktivity radosti a milování života Aljaška Alpy Dachstein Amanda Zelina Anne Sophie Mutter Ashley Tisdale Baby - Blackbird Beruška Bylinky Cambridge Caracas Cestování po Chile Patagonie Čápi Čas lásek čápů Čas lásek jelenů Česká písnička Divoká Příroda Jižní Afriky Dlouhozobka svízelová Dřípatka Empatie Enigma Euro Fejeton flame pod články na webu Flora Fotografie z cest Fotografie z Venezuely Dovolená Fotografujte Google Street View Hádanka - Kdo je chytřejší? Muži nebo ženy Helikoptérové matky Historie Hnízdění Hodně jíme a rosteme jako z vody Dvojčata 1 rok Holub hřivnáč Hory Humor a vtipy Husa Husy Christina Aquilera I T A L I E Instinkty a pudy IRÁN IRSKO Iva Kubelková Jak se staví sen Jak se volí presidenti v Česku recenze Jan Saudek Jana Doležalová Jaro jaro přijde brzy a léto rychle za ním Ježíš Kristus John Denver Johnny Cash Kalifornie Kámen a bolest Káně Karel Hynek Mácha Karel Kryl Karel Schwarzenberg Kelly Family Kočky a my Komentáře Konipas bílý Korsika Kos Krásné ženy se svlékají Krásy Severní Ameriky Kritické myšlení Krmení mladých Krmítko Kruger National Park Křivoklát Kvalita života Kylie Minogue Labutě péče o mladé Lama Láska Lenost Léto Londýn Lorem ipsum celé vysvětlení pro hledající Bloggery Lyžování Mám dobrou náladu ale srdce je smutné Marie Rottrová Mateřství a péče o potomstvo Medicina Mexico a staré aztécké indiánské tance MEXIKO Milování světu vládne Moře Motivace Motivační základní emoce Namlouvání Námluvy Naše zahrady NĚMECKO Nemoci O demokracii Obě dvě i ve vaně Páření Čmelák královna Pikantní historky Pivní etický kodex Podzim Pohyb Prevence první máj Překladač Příběhy chlapů od silných motocyklů a krásných žen Příběhy plné slz a zklamání TEEN problémy Příběhy ze života Příroda Ptáci Pychosomatická medicína Radost a uspokojení Radůza ŘECKO S Google do světa internetu S Motorolou RAZR V3 Sabrina Boys Santorini Sen o vlčím máku Severní Amerika Kanada USA Schwabisch Hall Slavík obecný Slípka zelenonohá Slovensko Slovinsko Slunéčko sedmitečné Smích Smokie South Africa Spánek Správně vidíme jen srdcem Srdce Stehlík Svobodné rozhodnutí SYRIE a JORDÁNSKO Šoupálek dlouhoprstý Špaček Šťastný Nový Den TEEN - NEPRIJIMAM KONVENCNI STYL v OBLEKANI Ťuhýk obecný United Kingdom Vancouver Vánoce Vánoční včelky a jejich domečky Velký pátek Venezuela Original Photo Verše Veverka Videa Hudba Hity Vlaštovky Vodopády Vodouš šedý Vysoká Vzpoura deprivantů komplexní sdělení problému Windows a Apple Yosemite for a Father's Day Zahrada Zahrady Zdraví Život tropí hlouposti Historky Veselé Příhody Vtipy

Vybraný příspěvek

Stehlík a krmení mladých. To je nadělení....

Můžete je spočítat? Stehlík krmí...