Podporuj svobodu svých myšlenek

Foto Petra Němcová - zvětšete klikem
Podporuj  svobodu svých myšlenek

Náš život se vyznačuje jednou nepěknou vlastností, tam kde bychom spěchat neměli, tam spěcháme a tam kde bychom si měli pospíšit, tam čekáme.Náš život se vyznačuje jednou nepěknou vlastností, tam kde bychom spěchat neměli, tam spěcháme a tam kde bychom si měli pospíšit, tam čekáme.

Stojíme v koloně před křižovatkou a nedočkavě vyhlížíme zelenou, za křižovatkou lítáme z pruhu do pruhu abychom na příští červené … byli první?

Na druhou stranu máme rozbombardované mezilidské vztahy a vůbec nespěcháme je urovnat. Máme zelenou abychom udělali první krok a tváříme se, že je červená a v klidu stojíme na prvním místě v křižovatce….


Taky vtip - ne na lačno - tvrdý jako kámen!

Jede sanitka. V ní řidič, lékař, sestřička a stu

Jede sanitka. V ní řidič, lékař, sestřička a student na praxi. Jedou a najednou z ničeho nic řidič pouští volant a chytá se za krk. Dusí se, chroptí, oči má až na navrch hlavy. Sestřička bezlítostně popadne lékárničku a praští řidiče vší silou do hlavy. Tomu hned přestane záchvat, chytá volant a jedou dál. Najednou padá na podlahu lékař, chytá se za krk a válí se tam a přitom se dusí, chrčí a slintá. Sestřička zase popadne lékárničku a praští co může
lékaře do hlavy. Ten se hned zvedne, posadí a jedou dál, jako kdyby se vůbec nic nestalo. Student na praxi, celý v šoku, se obrací na lékaře:
"Jsem ve 3.ročníku a znám jen teorii, žádná praxe, ale v ŽIVOTĚ jsem neslyšel o
takových symptomech a metody léčby jsou natolik zvláštní, že jsem totálně zmatený. Můžete mi to aspoň trochu vysvětlit?"
Lékař flegmaticky odpovídá: "To neřeš, sestřičce se včera oběsil manžel, tak si z ní děláme prdel .... "
Nebo co - u doktora
Fero přijde k doktorovi a vykládá mu, že manželka s ním už sedm mesíců odmítá souložit. Doktor si teda pozve Maru.
"Můžete mi vysvětlit, proč už sedm mesíců odmítáte sex svému manželovi?
"Víte, pane doktore" - vysvetluje Mara - "před sedmy mesíci mi ukradli auto, Fero na nové nemá a tak musím ráno jet do práce taxíkem. Jenže já nemám peníze a tak se mě taxikář vždy zeptá "Tak zaplatíte dnes, nebo co?" a já musím to "nebo co". Kvůli tomu příjdu do práce pozdě, šéf si mě zavolá a povídá "Tak co, zapíšeme to do výkazu, nebo co?" a já zase musím to "nebo co". Z práce musím jet zase taxíkem a taxikář se zase zeptá "Tak teď už zaplatíte, nebo co?" a já opět musím "nebo co". Domů přijdu teda velmi utahaná a na další sex už skutečně nemám náladu."
"No, teda," - povídá po krátkém zamyšlení doktor - "povíme to manželovi, nebo co?"

Paní Kalianková: "Doktore, vy jste předepsal manželovi na bolení břicha nesprávný lék!" - "Ano?" - "Řekl jste mu, aby na bolesti břicha pil Plzeň." - "A jaký je v tom problém?" - "Dřív ho bolel žaludek jen ráno a teď každou půlhodinu!"

U psychiatra - "Pane doktore, co mám dělat já v noci nemůžu usnout" "No a co děláte když nemůžete usnout" "No, počítám do tří" " ????? Ale já myslel když vopravdu dlouho nemůžete usnout" "No někdy počítám i do půl čtvrtý"

Náš život se vyznačuje jednou nepěknou vlastností, tam kde bychom spěchat neměli, tam spěcháme a tam kde bychom si měli pospíšit, tam čekáme.Náš život se vyznačuje jednou nepěknou vlastností, tam kde bychom spěchat neměli, tam spěcháme a tam kde bychom si měli pospíšit, tam čekáme.

Stojíme v koloně před křižovatkou a nedočkavě vyhlížíme zelenou, za křižovatkou lítáme z pruhu do pruhu abychom na příští červené … byli první?

Na druhou stranu máme rozbombardované mezilidské vztahy a vůbec nespěcháme je urovnat. Máme zelenou abychom udělali první krok a tváříme se, že je červená a v klidu stojíme na prvním místě v křižovatce….

Zdroj: komik.cz

Oblíbené příspěvky

VYBERTE SI Z NABÍDKY MENU: (štítky)

*Úvod do blogu Ninive A M E R I K A ABBA Afrodíté Akční příběh - zabijačka a to okolo :: aktivity radosti a milování života Aljaška Alpy Dachstein Amanda Zelina Anne Sophie Mutter Ashley Tisdale Baby - Blackbird Beruška Bylinky Cambridge Caracas Cestování po Chile Patagonie Čápi Čas lásek čápů Čas lásek jelenů Česká písnička Divoká Příroda Jižní Afriky Dlouhozobka svízelová Dřípatka Empatie Enigma Euro Fejeton flame pod články na webu Flora Fotografie z cest Fotografie z Venezuely Dovolená Fotografujte Google Street View Hádanka - Kdo je chytřejší? Muži nebo ženy Helikoptérové matky Historie Hnízdění Hodně jíme a rosteme jako z vody Dvojčata 1 rok Holub hřivnáč Hory Humor a vtipy Husa Husy Christina Aquilera I T A L I E Instinkty a pudy IRÁN IRSKO Iva Kubelková Jak se staví sen Jak se volí presidenti v Česku recenze Jan Saudek Jana Doležalová Jaro jaro přijde brzy a léto rychle za ním Ježíš Kristus John Denver Johnny Cash Kalifornie Kámen a bolest Káně Karel Hynek Mácha Karel Kryl Karel Schwarzenberg Kelly Family Kočky a my Komentáře Konipas bílý Korsika Kos Krásné ženy se svlékají Krásy Severní Ameriky Kritické myšlení Krmení mladých Krmítko Kruger National Park Křivoklát Kvalita života Kylie Minogue Labutě péče o mladé Lama Láska Lenost Léto Londýn Lorem ipsum celé vysvětlení pro hledající Bloggery Lyžování Mám dobrou náladu ale srdce je smutné Marie Rottrová Mateřství a péče o potomstvo Medicina Mexico a staré aztécké indiánské tance MEXIKO Milování světu vládne Moře Motivace Motivační základní emoce Namlouvání Námluvy Naše zahrady NĚMECKO Nemoci O demokracii Obě dvě i ve vaně Páření Čmelák královna Pikantní historky Pivní etický kodex Podzim Pohyb Prevence první máj Překladač Příběhy chlapů od silných motocyklů a krásných žen Příběhy plné slz a zklamání TEEN problémy Příběhy ze života Příroda Ptáci Pychosomatická medicína Radost a uspokojení Radůza ŘECKO S Google do světa internetu S Motorolou RAZR V3 Sabrina Boys Santorini Sen o vlčím máku Severní Amerika Kanada USA Schwabisch Hall Slavík obecný Slípka zelenonohá Slovensko Slovinsko Slunéčko sedmitečné Smích Smokie South Africa Spánek Správně vidíme jen srdcem Srdce Stehlík Svobodné rozhodnutí SYRIE a JORDÁNSKO Šoupálek dlouhoprstý Špaček Šťastný Nový Den TEEN - NEPRIJIMAM KONVENCNI STYL v OBLEKANI Ťuhýk obecný United Kingdom Vancouver Vánoce Vánoční včelky a jejich domečky Velký pátek Venezuela Original Photo Verše Veverka Videa Hudba Hity Vlaštovky Vodopády Vodouš šedý Vysoká Vzpoura deprivantů komplexní sdělení problému Windows a Apple Yosemite for a Father's Day Zahrada Zahrady Zdraví Život tropí hlouposti Historky Veselé Příhody Vtipy

Vybraný příspěvek

Stehlík a krmení mladých. To je nadělení....

Můžete je spočítat? Stehlík krmí...